Info darts & biljarts competities

 

Op deze pagina vindt u alle info over de Tasmania! huiscompetitie’s & clubavonden

– darts
– snooker
– pool biljart
– carambole biljart

DARTS

Tasmania runner-up ‘beste darts locatie van het Noorden 2016’
– Poll Facebook/Darten in het hoge noorden –

u heeft de keuze om een team in te schrijven in de Tasmania! Darts League. een recreatieve dartscompetitie voor teams. Vindt plaats van oktober tot en met juni, tussentijds instromen is mogelijk. 1 keer per maand op dinsdagavond een wedstrijd darten tegen amateur teams (b.v. vriendenteams, bedrijfsteams) waarbij het recreatieve plezier de boven toon voert. De inschrijving is geheel gratis. Het seizoen wordt jaarlijks afgesloten met een gezellige slotavond met deelname van Co Stompe!

Of een team inschrijven voor de D.O.G.D. competitie. En wekelijkse competitie op maandagavond, van september tot en met mei, georganiseerd door de officiele Nederlandse Dartsbond. Om mee te doen moet u bondslid worden. Voor een team zijn minimaal 6 spelers nodig. Tasmania! kan in bepaalde gevallen als sponsor op treden.

Naast de bovenstaande competitie’s zijn er nog een aantal recreatieve initiatieven in de stad Groningen actief, waaronder de CBDG en Kwakemderin. In Tasmania kun je ook met je team aan deze competities deelnemen.

1 keer per maand is er op vrjjdag  i.s.m. dartsteam LABB een recreatief Koppel Toernooi. En op de zaterdag er na een heren en dames toernooi. Check de agenda voor de speeldata.

Wilt u met uw eigen club/groep een vaste speelavond? Vraag naar de mogelijkheden.

 

nu-inschrijven

 

SNOOKER

u wilt deelnemen aan de Tasmania! Snooker League. De snooker-huiscompetitie van Noord-Nederland.
De competitie loopt van september t/m juli. Tussentijds instromen is altijd mogelijk. Op de speelavond van uw keuze, maandag-dinsdag of woensdag, wordt voor u wekelijks een wedstrijd ingeroosterd. Met deze voorkeur zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden. Het zal echter kunnen gebeuren dat er een wedstrijd op een andere dag dan de voorkeursdag gespeeld dient te worden. De aanvangstijd is 20:00 uur. Indien er meer dan 20 c.q. 40 deelnemers aan de competitie deelnemers zijn zullen er afwisselend vroege, midden of late wedstrijd ingepland worden. De tijden zijn: vroege wedstrijd 18:30-20:00 uur, midden wedstrijd 20:00-21:30 uur, late wedstrijd 21:30-23:00 uur. U speelt 3 frames per wedstrijd. Indien er onvoldoende tijd is voor het uitspelen van de wedstrijd, kan deze op een inhaalavond worden uitgespeeld.  Indien er geen tegenstander voor u is ingeroosterd, kunt u gebruik maken van het biljart om vrij te spelen of te trainen! Als deelnemer van de Tasmania! Snooker League kunt u trouwens van maandag tot en met vrijdag tussen 14:00-18:00 uur altijd gratis trainen. Verder zijn er een aantal gratis ”instuif dagen” per seizoen. Voor de fanatieke speler is er ook nog de mogelijkheid om mee te spelen in het Tasmania! snooker team. Dit team neemt deel aan de landellijke competitie, in de hoofdklasse. Hiervoor is wel een goed spelniveau vereist. De uiteindelijke winnaar van de Tasmania! Snooker League ontvangt aan het einde van het seizoen een mooie beker en mag zich een jaar lang de Kampioen van Tasmania! noemen.

speeldagen:
maandag
dinsdag
woensdag

contributie, per jaar  €165

Maandkaart: 10 uur snooker voor €77,50.

zaterdag: landelijke competitie
woensdagmiddag: 6-red senioren toernooi

Wilt u met uw eigen club/groep een vaste speelavond? Vraag naar de mogelijkheden.

 

snooker-competitie-2016-2017

Nu inschrijven, 2e helft competitie start in februari 2019.
Nu wel gelijk gebruik maken van de trainingsmogelijkheden.
Contributie is de helft van de jaarcontributie, €82,50.
Dus t/m augustus 2019 gratis trainen. En op maandag, dinsdag en woensdagavond zolang er tafels beschikbaar zijn, snookeren!

 

 

nu-inschrijven

POOL

Tasmania! beschikt over 2 wedstrijdpoolbiljarts, 9 ft van het merk Buffalo. Er is voor teams nog ruimte om aan de regionale competitie van de KNBB deel te nemen. Dit kan op maandag, dinsdag of woensdag. Daarnaast kunnen deelnemers van de poolcompetitie van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00-18:00 uur altijd gratis trainen. Verder zijn er een aantal gratis ”instuif dagen” per seizoen.

Indien er voldoende belangstelling is voor een wekelijkse clubavond zullen we die in september gaan organiseren. De clubavond zal op maandag of woensdagavond plaats vinden (afhankelijk van het aantal en speeldagen van de teams, eind augustus is dat bekend).  Individuele pool-spelers kunnen zich opgeven aan de bar, via de site of Facebook. Bij minimaal 8 spelers kan de clubavond door gaan. Ook voor deze spelers gelden de ”gratis training” mogelijkheden. De uiteindelijke winnaar ontvangt aan het einde van het seizoen een mooie beker en mag zich een jaar lang de Kampioen van Tasmania! noemen.

Iedere dinsdagavond zijn onze poolbiljarts in gebruik door Team Tasmania. Ons poolteam traint en speelt op deze avond z’n thuiswedstrijden in de regionale KNBB poolcompetitie.
Ook eens pool op niveau kijken? Kom gerust eens langs, publiek is welkom.

Contributie: per jaar €165

Maandkaart: 10 uur pool voor €55.

Wilt u met uw eigen club/groep een vaste speelavond? Vraag naar de mogelijkheden.

 

nu-inschrijven

 


CARAMBOLE BILJART

u wilt deelnemen aan de Tasmania! Biljart Clubavond. Indien er voldoende belangstelling is voor een wekelijkse clubavond op maandag, dinsdag of woensdagavond zullen we die in september gaan organiseren. (eind augustus zal de definitieve speeldag bekend zijn) Individuele biljarters kunnen zich opgeven aan de bar, via de site of Facebook. Bij minimaal 8 spelers kan de clubavond door gaan. Nieuwe spelers kunnen altijd gedurende het seizoen instromen. Daarnaast kunnen deelnemers van de Tasmania! Biljart Clubavond van maandag tot en met vrijdag tussen 14:00-18:00 uur altijd gratis trainen. De uiteindelijke winnaar van de Tasmania! Biljart Clubavond ontvangt aan het einde van het seizoen een mooie beker en mag zich een jaar lang de Kampioen van Tasmania! noemen.

contributie, per jaar  €165

Maandkaart: 10 uur carambole voor €55.

Wilt u met uw eigen club/groep een vaste speelavond? Vraag naar de mogelijkheden.

nu-inschrijven